top of page
Szukaj

Kocioł serowarski

  • frycekwolski
  • 1 paź 2021
  • 1 minut(y) czytania

Zaktualizowano: 27 lis 2022


Jutro z samego rana wybieram się na jarmark do Bytowa, gdzie kolejną już, pierwszą sobotę miesiąca wystawiają się producenci zdrowej żywności. Znajdziecie nas więc w Galerii Centrum zaraz przy wejściu.


Nasze sery nie zawierają barwników, chlorku wapnia ani sztucznych konserwantów, nie pasteryzujemy mleka. Co to oznacza, oznacza to, że wszystkie niezwykłe witaminy i dobroczynne dla jelit bakterie pracują pełną parą na głęboki i niepowtarzalny smak sera.


Sezon na mleko kozie dobiega końca, można więc będzie dostać ostatnie sztuki sera koziego.

Nasze kózki niebawem wybierają się na randkę i już na koniec lutego spodziewamy się wykotów. Trzymajcie kciuki.



Tym czasem wciąż zmagamy się z rentownością, naszej uparcie zdrowej i w pełni ekologicznej rodzinnej produkcji.

Znaczną różnicę sprawiłby nam kocioł serowarski na który po wielu latach mieszania ręcznego (ponad 2 godziny dziennie samego mieszania) zdecydowałam się zacząć zbierać za pomocą platformy zrzutka.pl.


Jeśli chciałbyś/ chciałabyś wesprzeć nasze starania i walkę o pełnowartościowy i zdrowy produkt, poniżej znajdziesz link do naszej zrzutki.


zrzutka.pl/4yh2tp

 
 
 

Comments


©2020 by edukacyjne warsztaty serowarskie. Stworzone przy pomocy Wix.com

bottom of page